Uw Elektrischvarenwinkel

Battery Sense Ctek 12V

Battery Sense maakt het mogelijk om de laadtoestand van al uw accu’s in real time te overschouwen. Verbind de BATTERY SENSE met de accu en download de app. Uw accu’s communiceren met u via uw smartphone. De App is beschikbaar voor Android en IPhone.
49,95 €
24h.gif
Beschrijving

Battery Sense Ctek 12V

Battery Sense maakt het mogelijk om de laadtoestand van al uw accu’s in real time te overschouwen. Verbind de BATTERY SENSE met de accu en download de app. Uw accu’s communiceren met u via uw smartphone. De App is beschikbaar voor Android en IPhone.

ACCU KENNIS RECHTSTREEKS IN UW ZAK
Battery Sense maakt het mogelijk om de laadtoestand van al uw accu’s in real time te overschouwen.
Battery Sense biedt waardevolle kennis over uw accu’s op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke en transparante wijze. Kennis over de laadtoestand van uw accu’s maakt het gemakkelijk om hun gezondheidstoestand op te volgen en dus de prestaties en de levensduur te maximaliseren. Kennis die u toelaat om dure vervangingen van accu’s en vervelende defecten aan voertuigen te vermijden. Kennis over uw accu’s onmiddellijk binnen handbereik.

LAAT UW ACCU’S SPREKEN
Verbind de BATTERY SENSE met de accu en download de app. Uw accu’s communiceren met u via uw smartphone. Eens verbonden met Battery Sense moet u zich geen zorgen meer maken over wanneer er moet worden opgeladen. Stap naar uw wagen of voertuig en Battery Sense legt contact via Bluethooth - U hoeft zelfs niet eens de motor te starten. Battery Sense toont de laadtoestand van al uw batterijen. Battery Sense zal u ruim van tevoren verwittigen wanneer u dient op te laden.

KIES DE JUISTE LADER
Battery Sense geeft u volledige controle over alle accu’s van uw voertuigen en laat u toe om de CTEK-lader te kiezen die voor u en uw voertuig past wanneer het tijd is om de accu op te laden. CTEK heeft een breed assortiment dat u in staat stelt om een oplader te kiezen voor elk voertuig en elke gelegenheid. Met Battery Sense en de bijhorende CTEK-laders, beschikt u over een volledig pakket voor uw accu.

Compatibel met: Android OS 4.4 (of hoger), iPhone iOS 7 (of hoger) en Bluetooth 4.0 hardware.
Hij wordt geleverd met 2 jaar garantie.

Verzenden?

Verzenden voor maar 7,50 binnen Nederland!

 

Corona - Werkwijze aangepast

Door de overweldigende drukte die op ons af is gekomen tijdens deze Corona crisis, zijn wij helaas minder telefonisch bereikbaar. Gelieve alle communicatie via de e-mail te sturen. Iedereen krijgt reactie van ons, echter kan dit wel langer duren dan u gewend bent. Dit geldt tevens voor de loop / levertijd van uw bestelling. We rekenen op uw begrip.

Pinksteren & Seizoensdrukte

I.v.m Pinksteren & Seizoensdrukte lopen bestellingen vertraging op. Stel uw verwachtingen hierop bij.

We rekenen op uw begrip.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media