Uw Elektrischvarenwinkel

Bep Marinco 600A 720 Batterijschakelaar SW

De Bep Marinco 600A 720 Batterijschakelaar SW. Voorzien van gepatenteerd Contour Lock Systeem waardoor het mogelijk is meerdere schakelaars snel en goed aan elkaar te koppelen. De keuzeknop kan niet verwijderd worden in de stand ON of OFF positie. Door de keuzeknop 45 graden naar rechts te draaien is deze afneembaar. Er zijn diverse labels beschikbaar die op de keuzeknop aangebracht kunnen worden. De zijkanten van de behuizing zijn verwijderbaar om de kabel(s) door te voeren. De aansluitcontacten van de schakelaar zijn d.m.v een afdekkap van elkaar gescheiden. Kan op of in elk oppervlak gemonteerd worden, de gatmaat is 52 mm.
89,99 €
24h.gif
Beschrijving

Bep Marinco 600A 720 Batterijschakelaar SW

Voorzien van gepatenteerd Contour Lock Systeem waardoor het mogelijk is meerdere schakelaars snel en goed aan elkaar te koppelen. De keuzeknop kan niet verwijderd worden in de stand ON of OFF positie. Door de keuzeknop 45 graden naar rechts te draaien is deze afneembaar. Er zijn diverse labels beschikbaar die op de keuzeknop aangebracht kunnen worden. De zijkanten van de behuizing zijn verwijderbaar om de kabel(s) door te voeren. De aansluitcontacten van de schakelaar zijn d.m.v een afdekkap van elkaar gescheiden. Kan op of in elk oppervlak gemonteerd worden, de gatmaat is 52 mm.

Merk: Bep, Marinco
Spanning DC: 12/24 V
Ingangsspanning DC: 48 V
b x h x l: 102 x 90 x 102 mm
Beschermingsklasse: IP55
Stroom continu: 600 A
Stroom intermiterend: 800 A
Stroom kortstondig: 2500 A
Artikelcode fabrikant: 720

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Corona / Drukte

I.v.m de drukte / Corona kunnen bestellingen vertraging oplopen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen en stel uw vragen via de mail i.p.v. de telefoon te pakken. Wegens drukte en het coronavirus kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraging oplopen in de bezorging.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media