Uw Elektrischvarenwinkel

Elektrische Buitenboordmotor E-Propulsion Spirit 1.0

Elektrische Buitenboordmotor E-Propulsion Spirit 1.0 is een complete set. Deze E-Propulsion spirit 1.0 is een 1KW elektrische buitenboordmotor, en staat gelijk aan een 3pk benzine buitenboordmotor,
en is uitermate geschikt om te gebruiken bij diverse boten zoals bijvoorbeeld rubberboten en zeilboten. Deze Elektrische buitenboordmotor heeft een geïntegreerde accu (grote capaciteit Li -po accu), Spirit 1.0 heeft hierdoor een super lang uithoudingsvermogen. Dankzij zijn lichte gewicht, uitneembare accu en opvouwbaar helmstok ontwerp maakt het heel gemakkelijk om deze elektrische buitenboordmotor mee te nemen en te installeren.
1796,00 €
Selecteer uw product
Kies een variant
2-3d.gif
Beschrijving

Elektrische Buitenboordmotor E-Propulsion Spirit 1.0

Deze E-Propulsion spirit 1.0 is een 1KW elektrische buitenboordmotor is een complete, en staat gelijk aan een 3pk benzine buitenboordmotor,
en is uitermate geschikt om te gebruiken bij diverse boten zoals bijvoorbeeld rubberboten en zeilboten.
Deze Elektrische buitenboordmotor heeft een geïntegreerde accu (grote capaciteit Li -po accu), Spirit 1.0 heeft hierdoor een super lang uithoudingsvermogen.
Dankzij zijn lichte gewicht, uitneembare accu en opvouwbaar helmstok ontwerp maakt het heel gemakkelijk om deze elektrische buitenboordmotor mee te nemen en te installeren. Deze elektrische buitenboordmotor is geschikt voor zoet en zoutwater.

Super High Efficiency Motor 85%
Motor Controller 98%
Propeller 65%
Overall Efficient 50%
Ultra Low Noise 60 dB Maximum
Spanning voltage 40.7V

Snelheid van de Elektrische buitenboordmotor:
Deze informatie is gebaseerd op basis van een 3 meter Rubberboot.

Langzame stand:
Snelheid: 3.5 KMH
Vaartijd: 17 uur
Vaar afstand: 59.5 km

Half gas:
Snelheid: 5.2 KMH
Vaartijd: 5:11 uur
Vaar afstand: 27 km

Vol gas:
Snelheid: 9 KMH
Vaartijd: 1 uur
Vaar afstand: 9 km

Een lichtgewicht elektrische buitenboordmotor:
Spirit 1.0 samen met geïntegreerde accu weegt slechts 19.4kg , waardoor het zeer gemakkelijk is om te dragen en om te installeren.
Intelligent display:
De geïntegreerde LCD display levert essentiële informatie, zoals accuspanning, real -time voortstuwende kracht , de resterende capaciteit van de batterij , en de resterende looptijd.
Waterbestendig IP67:
Alle elektronica is verzegeld, de Spirit 1.0 voldoet aan de IP67- beschermingsgraad standaard.
Onzinkbare accu:
Met precieze berekening volume, Spirit accu is onzinkbaar heeft voldoende drijfvermogen in het water, die elimineert de bezorgdheid van de klanten.
Onderhoudsvrij- arme elektrische buitenboordmotor:
In vergelijking met een interne verbrandingsmotor, de BLDC ( borstelloze DC) het motor systeem vereist zeer weinig onderhoud.

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Corona / Hemelvaart

I.v.m de drukte / Corona kunnen bestellingen vertraging oplopen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen en stel uw vragen via de mail i.p.v. de telefoon te pakken. Wegens drukte en het coronavirus kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraging oplopen in de bezorging.
 
Hemelvaart: Met hemelvaart zijn wij gesloten. Vele orders worden pas weer 17 mei weer opgepakt. Stel uw verwachtingen hier op bij.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media