Uw Elektrischvarenwinkel

Elektrische Buitenboordmotor 24 volt Haswing Protruar 2.0

Elektrische Buitenboordmotor 24 volt Haswing Protruar 2.0. De Haswing Protruar 2.0 heeft een stuwkracht van 85 LBS (2,4 PK) en is geschikt voor zoet en zout water. De Haswing Protruar 2.0 is voorzien van een automatisch blokkeersysteem. Mocht u de bodem of andere obstakels raken, dan wordt de propeller automatisch stopgezet om uw motor te beschermen. Dankzij de kantelbare stuurhendel kunt u de Haswing Protruar 2.0 eenvoudig uit het water tillen en zit u comfortabel in uw boot. De motoras van de Haswing Protruar 2.0 is voorzien van een zwarte 3-blads propeller en is gemaakt van aluminium. U kunt de status van uw accu in de gaten houden met behulp van de accu-indicator. Wij raden u een accu aan met een accucapaciteit van: 75Ah (1 uur vaartijd) - 150Ah (3 uur vaartijd).
With shipment Ophalen for 0,00 €
395,00 €
24h.gif
Beschrijving

Elektrische Buitenboordmotor 24 volt Haswing Protruar 2.0

De Haswing Protruar 2.0 heeft een stuwkracht van 85 LBS (2,4 PK) en is geschikt voor zoet en zout water. De Haswing Protruar 1.0 heeft een borstelloze motor, wat de motor duurzaam en stil maakt. Door het lichte gewicht van de Haswing Protruar 2.0 (6,7 KG) is de motor bovendien gemakkelijk te vervoeren. De Haswing Protruar 2.0 heeft een traploze snelheidsregeling, zodat u vrij bent in het regelen van de snelheid. De Haswing Protruar 2.0 is een 24V motor. De elektrische buitenboordmotor is hierdoor geschikt om middelgrote boten voort te stuwen, zoals polyester boten.

De Haswing Protruar 2.0 is voorzien van een automatisch blokkeersysteem. Mocht u de bodem of andere obstakels raken, dan wordt de propeller automatisch stopgezet om uw motor te beschermen. Dankzij de kantelbare stuurhendel kunt u de Haswing Protruar 2.0 eenvoudig uit het water tillen en zit u comfortabel in uw boot. De motoras van de Haswing Protruar 2.0 is voorzien van een zwarte 3-blads propeller en is gemaakt van aluminium. U kunt de status van uw accu in de gaten houden met behulp van de accu-indicator.

Haswing Protruar 2.0
Stuwkracht: 85 LBS (ca. 2,4PK)
Werkspanning: 24V
Vermogen: 840W
Versnellingen: Traploos
Geschikt voor: Kleine boten (bijv. rubberboten) en middelgrote boten (bijv. polyester boten)
As lengte: 90cm
Gewicht: 6,7KG

Verzenden?

Verzenden voor maar 7,50 binnen Nederland!

 

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media