Uw Elektrischvarenwinkel

Minn Kota

De Powerdrive - Het overgekwalificeerde instapmodel onder de Minn Kota Boegmotoren

De Powerdive modellen van Minn Kota zijn de ultieme instapmodellen wanneer u kiest voor een Elektrische Boegmotor. Echter komt deze motor al met zoveel opties en functies dat deze tevens voor de professionele markt te gebruiken is.

Deploy-Assist-hendel: gemakkelijk in- en uitstappen. Druk gewoon op de hendel om uw trollingmotor in te zetten en wanneer het tijd is om te bewegen, kan hij gemakkelijk en veilig worden opgeborgen.
 
Zij-aan-zij / Elektrisch voetpedaal: stuur snelheid, sturen en kortstondig en constant aan / uit met het PowerDrive voetpedaal, dat waterbestendig is en een 18 "snoer heeft. Opmerking: het voetpedaal is niet inbegrepen bij de i-Pilot-modellen.
 
Druk-om-te-toetsen-batterijmeter: druk op een knop om direct een "laadladedag" te krijgen.
 
Digital Maximizer ™: biedt tot 5 keer langere gebruiksduur bij een enkele batterijlading. Met deze trollingmotoren met variabele snelheid kunt u precies uw snelheid instellen en ze leveren slechts zoveel kracht als u nodig heeft, waardoor uw batterij wordt gespaard voor een volledige dag vissen.
 
Weedless Wedge ™ 2 Prop: met opzwepende uitlopende bladen om alles door te voeren zonder haperen en hacken met batterijvoeding, is de Weedless Wedge ™ 2 een van de meest vertrouwde hulpmiddelen bij het vissen.
 
Onverwoestbare composiet schacht - Gegarandeerd levenslang: de kern van uw Minn Kota trollingmotor is een onverwoestbare composiet schacht. Het is exclusief voor Minn Kota en we garanderen het voor het leven.
 
Coole, stille kracht: elke onderunit van de Minn Kota loopt koel om de levensduur van de trollingmotor te verlengen en blijft stil.

Minn Kota Powerdrive

Minn Kota Elektrische Boegmotor Powerdrive I-Pilot BT met Micro Remote

De 45LBS Boegmotor maakt gebruik van de Minn Kota Spot-Lock functie en is uitgerust met...

965,00 €

Artikelgegevens

Minn Kota Elektrische Boegmotor Powerdrive I-Pilot BT

De Minn Kota Powerdrive is een zoetwater boegmotor en wordt gezien als instapmodel...

1489,00 €

Artikelgegevens

Minn Kota Elektrische Buitenboordmotor Powerdrive Riptide BT I-Pilot

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Powerdrive Riptide BT i-pilot, de zoutwater...

1849,00 €

Artikelgegevens

Verzenden?

Verzenden voor maar 7,50 binnen Nederland!

 

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media