Uw Elektrischvarenwinkel

Minn Kota

Terrova - De populaire E-boegmotor

De Terrova zijn enorm populair. Uitgerust met het i-Pilot GPS-trollingsysteem, inclusief Spot-Lock. 80 pond stuwkracht en moeiteloos Lift-Assist ontwerp. Alles bij elkaar is het een vertrouwde motor met enorme innovaties die niet stoppen is.
 
Lift-Assist ontwerp: een veerbelaste eenheid op de Terrova-steun maakt het eenvoudig om de trollingmotor op te bergen, elke keer opnieuw.
Hef opbergen / inzetten: Druk op deze hendel op de oprij- en fallaway-oprijplaten om moeiteloos uw trollingmotor in het water te schuiven. En wanneer u klaar bent om te verplaatsen, helpt Lift-Assist de motor moeiteloos op te bergen.
 
i-Pilot® GPS-trollingsysteem: het meest vertrouwde GPS-systeem bij het vissen. i-Pilot® gebruikt GPS om uw trollingmotor te besturen met ongelooflijke functies die u op de vis houden. Set spot-locks, recordpaden, stuursnelheid en besturing, en meer. i-Pilot maakt de positionering en bediening van de boot automatisch en u kunt het commando van het gemakkelijk af te lezen grote LCD-scherm aannemen.
 
Spot-Lock met Jog: Spot-Lock houdt je op zijn plaats met een ongeëvenaarde GPS-nauwkeurigheid. Beschikbaar met het i-Pilot GPS-systeem dat vooraf is geïnstalleerd, geeft Spot-Lock u de mogelijkheid om bij elke productieve visplek te blijven, zonder uw trollingmotor aan te raken. Met de meegeleverde koerssensor kunt u Jog gebruiken om uw Spot-Lock-locatie vijf voet in een willekeurige richting te verplaatsen. Activeer Spot-Lock van de i-Pilot-afstandsbediening of Humminbird-viszoeker.
 
Universele Sonar 2: houdt uw transducer en bedrading volledig verborgen en beschermd, en draait alles door de as van de elektromotor, met afgeschermde connectoren.
 
Push-to-Test-batterijmeter: druk op een knop op de elektromotorische kop van de trollingmotor om meteen de status van de batterij te krijgen die u nog hebt.
 
Digital Maximizer ™: biedt tot 5 keer langere gebruiksduur bij een enkele batterijlading. Met deze trollingmotoren met variabele snelheid kunt u precies uw snelheid instellen en ze leveren slechts zoveel kracht als u nodig heeft, waardoor uw batterij wordt gespaard voor een volledige dag vissen.
 
Weedless Wedge ™ 2 Prop: met opzwepende uitlopende bladen om alles door te voeren zonder haperen en hacken met batterijvoeding, is de Weedless Wedge ™ 2 een van de meest vertrouwde hulpmiddelen bij het vissen.
 
Onverwoestbare composiet schacht - Gegarandeerd levenslang: de kern van uw Minn Kota trollingmotor is een onverwoestbare composiet schacht. Het is exclusief voor Minn Kota en we garanderen het voor het leven.
 
Mobiele app-compatibiliteit: Bedien i-Pilot rechtstreeks vanaf uw Apple®- of Android ™ -apparaat met onze mobiele app. U krijgt snel de controle over snelheid, besturing, Spot-Lock en Advanced AutoPilot - plus de mogelijkheid om i-Pilot-software bij te werken.

Minn Kota Terrova

Minn Kota Elektrische Buitenboordmotor Terrova i-Pilot BT

De Minn Kota Elektrische Buitenboordmotor Terrova i-Pilot is een model met 5 varianten....

1599,00 €

Artikelgegevens

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota Riptide Terrova I-pilot BT

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota Riptide Terrova I-pilot is geschikt voor zout en...

1995,00 €

Artikelgegevens

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Terrova I-pilot BT Link

De Minn Kota Terrova I-pilot Link is de meest complete elektrische buitenboordmotor uit...

2419,00 €

Artikelgegevens

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota Riptide Terrova I-pilot BT Link

Elektrische buitenboordmotor Minn Kota Riptide Terrova I-pilot Link is de zout water...

2495,00 €

Artikelgegevens

Verzenden?

Verzenden voor maar 7,50 binnen Nederland!

 

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media