Uw Elektrischvarenwinkel

Minn Kota

De Minn Kota Traxxis modellen zijn in hun rol wanneer de weerstomstandigheden zwaarder worden en de wind en golven toenemen. De Traxxis is dan het uitgelezen model voor de spiegel. Met een op- en neerlklap mechanisme welke met 1-hand bediend kan worden zit deze traxxis zo vast aan de spiegel. De Minn Kota Traxxis modellen zijn te bestellen in het zwart (Zoetwater) en het wit (Zoutwater). Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in 12V, 24V en 36V.

De minn kota traxxis elektrische buitenboordmotor is een echte krachtpatser. Deze elektrische buitenboordmotor is leverbaar in verschillende modellen en in 12 volt en 24 volt variant. Een zeer populaire elektrische buitenboordmotor vooral ook onder de sportvissers. De Minn kota traxxis is uitgevoerd met een telescopisch stuurhandel en is 45°naar boven te kantelen voor een staande stuurpositie. Voor elke liefhebber van elektrisch varen is dit een mooie motor. Wilt u heerlijk en rustig varen of lekker slepend vissen, dan heeft u aan deze minn kota traxxis een hele goede elektrische buitenboordmotor. U heeft hieronder de keuze uit Minn Kota elektrische buitenboord motor Traxxis deze is zoetwaterbestendig en de keuze uit de Minn Kota traxxis Riptide deze elektrische buitenboordmotor is zoutwaterbestendig.

Een complete elektrische buitenboordmotor set heeft u met de Minn Kota Traxxis elektrische buitenboordmotor. Deze Elektrisch varen sets zijn standaard uitgerust met een elektrische buitenboordmotor een Accu en een Acculader. Eventuele extra accessoires zoals bijvoorbeeld een accubak kan u los bijbestellen. De Minn Kota Traxxis is een krachtige elektrische buitenboordmotor die ook geschikt is om te gebruiken als het iets meer waait en wat hogere golven zijn. Goed te gebruiken bij verschillende bootjes, zeer geschikt voor recreatief varen of als sportvisser als elektrische buitenboordmotor aan uw vissersboot.

Minn Kota Traxxis

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Traxxis

De Minn Kota Traxxis elektrische buitenboordmotor is een geweldige krachtpatser en de...

568,97 €

Artikelgegevens

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Riptide Traxxis

Deze Minn Kota Traxxis riptide is de ideale elektrische buitenboordmotor voor...

1114,69 €

Artikelgegevens

Verzenden binnen Nederland: € 8,00
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media