Uw Elektrischvarenwinkel

Minn Kota

De Minn Kota Traxxis modellen zijn in hun rol wanneer de weerstomstandigheden zwaarder worden en de wind en golven toenemen. De Traxxis is dan het uitgelezen model voor de spiegel. Met een op- en neerlklap mechanisme welke met 1-hand bediend kan worden zit deze traxxis zo vast aan de spiegel. De Minn Kota Traxxis modellen zijn te bestellen in het zwart (Zoetwater) en het wit (Zoutwater). Onderstaande modellen zijn verkrijgbaar in 12V, 24V en 36V.

De minn kota traxxis elektrische buitenboordmotor is een echte krachtpatser. Deze elektrische buitenboordmotor is leverbaar in verschillende modellen en in 12 volt en 24 volt variant. Een zeer populaire elektrische buitenboordmotor vooral ook onder de sportvissers. De Minn kota traxxis is uitgevoerd met een telescopisch stuurhandel en is 45°naar boven te kantelen voor een staande stuurpositie. Voor elke liefhebber van elektrisch varen is dit een mooie motor. Wilt u heerlijk en rustig varen of lekker slepend vissen, dan heeft u aan deze minn kota traxxis een hele goede elektrische buitenboordmotor. U heeft hieronder de keuze uit Minn Kota elektrische buitenboord motor Traxxis deze is zoetwaterbestendig en de keuze uit de Minn Kota traxxis Riptide deze elektrische buitenboordmotor is zoutwaterbestendig.

Minn Kota Traxxis

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Traxxis

De Minn Kota Traxxis elektrische buitenboordmotor is een geweldige krachtpatser en de...

599,00 €

Artikelgegevens

Minn Kota Elektrische buitenboordmotor Riptide Traxxis

Deze Minn Kota Traxxis riptide is de ideale elektrische buitenboordmotor voor...

1499,00 €

Artikelgegevens

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Corona / Drukte

I.v.m de drukte / Corona kunnen bestellingen vertraging oplopen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen en stel uw vragen via de mail i.p.v. de telefoon te pakken. Wegens drukte en het coronavirus kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraging oplopen in de bezorging.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media