Uw Elektrischvarenwinkel

Onderwater drone Powervision PowerRay Marine Pro Pack

Onderwater drone Powervision PowerRay Marine Pro Pack met de meegeleverde afneembare Powerseeker fishfinder kan de PowerRay op een intelligente en mobiele manier naar vis zoeken. Dankzij de Powerseeker is ook onderwaterinformatie verkrijgbaar en kan men de beste visplek markeren.. Met deze onderwaterdrone kunnen Ultra HD video's en hoge resolutie foto's gemaakt worden. De onderwaterwereld verandert voor altijd doordat het onderwater landschap nu in Ultra HD kwaliteit getoond kan worden. Toepasbaar voor vele doeleinden zoals onderwaterschip inspecties, visplekken in kaart brengen en biologische onderzoeken. De PowerRay Wizard set heeft een kabellengte van 70 meter zodat een duikdiepte van 30 meter makkelijk haalbaar is. Op lage vaarsnelheid kan men 4 uur duiken met de PowerRay. Niet alleen met de meegeleverde controller te bedienen maar ook met een smartphone of tablet via de Vision+ App. Door de smartphone via WiFi verbinding te maken met het basisstation heeft men de beschikking over de bediening van de PowerRay, 1080p onderwaterbeelden en sonarinformatie.
815,00 €
2-3d.gif
Beschrijving

Onderwater drone Powervision PowerRay Marine Pro Pack

De PowerRay is niet een standaard drone en daar zijn de vele gewonnen prijzen het bewijs van. Met deze onderwaterdrone kunnen Ultra HD video's en hoge resolutie foto's gemaakt worden. De onderwaterwereld verandert voor altijd doordat het onderwater landschap nu in Ultra HD kwaliteit getoond kan worden. Toepasbaar voor vele doeleinden zoals onderwaterschip inspecties, visplekken in kaart brengen en biologische onderzoeken.

De PowerRay Wizard set heeft een kabellengte van 70 meter zodat een duikdiepte van 30 meter makkelijk haalbaar is. Op lage vaarsnelheid kan men 4 uur duiken met de PowerRay. Niet alleen met de meegeleverde controller te bedienen maar ook met een smartphone of tablet via de Vision+ App. Door de smartphone via WiFi verbinding te maken met het basisstation heeft men de beschikking over de bediening van de PowerRay, 1080p onderwaterbeelden en sonarinformatie.

Met de meegeleverde afneembare Powerseeker fishfinder kan de PowerRay op een intelligente en mobiele manier naar vis zoeken. Dankzij de Powerseeker is ook onderwaterinformatie verkrijgbaar en kan men de beste visplek markeren. De Powerray heeft een magnetisch hook-release mechanisme waardoor men de vishaak en aas op een verder gelegen punt los kan laten. Voor een optimale bescherming tegen stoten zit er in het Marine Pro Pack een rubberen bumper die om de PowerRay past. Levering: Powerray, remote control, basisstation, 70 meter kabel met haspel, Powerseeker, aasuitworp magneet, acculader, Zeiss VR-bril, bumper, transportkoffer.

Specificaties:
Afmetingen: 465mm lang, 270mm breed, 126mm hoog
Maximale vaarsnelheid: 3 knopen
Levensduur lithium accu: 4 uur/licht gebruik, 1,5 uur/normale snelheid, 0,5 uur/hoge snelheid
Lithium accu: 6400 mAh

Laadtijd: <2,5 uur van leeg tot vol
Camera: 4K: 3840x2160 30p/MP4-MOV, 4000x3000 12 megapixel/JPG-PNG
Zichtveld camera: 132°
Inclusief geheugenkaart: microSD Class 10, 64GB
LED verlichting: 3 Watt, 220-240 Lumen
Bedrijfstemperatuur: -10 tot +50 °C
Gewicht: 2,1 kg

Verzenden binnen Nederland: € 7,50
Verzenden naar België & Luxemburg: € 15,00

Corona / Drukte

I.v.m de drukte / Corona kunnen bestellingen vertraging oplopen. Bestel tijdig om teleurstelling te voorkomen en stel uw vragen via de mail i.p.v. de telefoon te pakken. Wegens drukte en het coronavirus kunnen bestellingen mogelijk enkele dagen vertraging oplopen in de bezorging.

Zoek    elektrischvaren artikel

Nieuwsbrief

 

 

 

Follow Uw Webwinkels

  • Uw Webwinkels Facebook
  • Uw Webwinkels Twitter
  • Uw Webwinkels Google+
  • Uw Webwinkels YouTube

Op alle producten en of diensten van Uw Elektrischvarenwinkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Herroepingsrecht.

Uw Watersportwinkel | Bûterblom 6 | 9271LJ De Westereen | E: info@uw-watersportwinkel.nl | KVK 5888 0569 BTW | NL 8532 21 418 B01

W3C Valid XHTML & CSS

Ontwerp en technische realisatie door J-Media